Πήλιο Άφησσος ‭6932581293‬

Ελένα

Δίπλα στην Θάλασσα, Βίλα Ελένα στην Άφησο

Διπλα στο κυμα

Οι διακοπές σου είναι sea side στην Αφησσο Πηλίου της Μαγνησίας. Εκεί που σκάει το κύμα, εκεί ακριβώς είναι η Βίλα Ελένα. 

Τοποθεσια

Εκεί που το θαλασσί του ουρανού συναντά το βαθύ μπλε της θάλασσας του Αιγαίου, εκεί που οι πρόποδες του Πηλίου συναντούν τα κυμματα της θάλασσας, εκεί είναι κτισμένη η βίλα Ελένα.

Χαρακτηριστικό

“Βίλα Ελένα”  Δυο λέξεις για να νιώσεις πριγκίπισσα!

“Sea side” Δυο λέξεις που απέχουν μόλις 10 βήματα από την θάλασσα!

Βίλα Ελένα

Καλώς ήρθατε στο πιο πολυσύχναστο χωριό του Πηλίου την Άφησσο.Η Αφησσος βρίσκετε στο νότιο Πήλιο με μια παραλία που ξεπερνά το ένα χιλιόμετρο, με παρά πολλές επιλογές για καφέ, ποτό, φαγητό, διασκέδαση. Εκεί ακριβώς σχεδιάσαμε με πολύ προσοχή και αγάπη την Βίλα Ελένα που απέχει μόλις 10 βήματα από την θάλασσα. 

Σχεδιάσαμε και χτίσαμε μία Βίλα στο κέντρο της Αφήσσου μπροστά στη θάλασσα. Εκεί που μπορείς να δεις την Ανατολή χωρίς εμπόδια και την Δύση τόσο μαγικά να βουτάει μέσα στη θάλασσα κάθε απόγευμα! 

Ένα μοντέρνο σπιτι που παρέχει όλες τις ανέσεις, με δυο υπνοδωμάτια μπορεί να φιλοξενήσει ακόμα και δυο ζευγάρια. Με Αυλή 100τμ που περιβάλλετε από αυλόγυρο για να παίζουν τα παιδιά σας χωρίς να ανησυχείτε μην χτυπήσουν. 

Η τοποθεσία του είναι σαν να έχει ιδιωτική παραλία στο πιο κεντρικό σημείο της Αφήσσου. Σας περιμένουμε να γράψουμε στις σελίδες των αναμνήσεων σας τις όμορφες και χαρούμενες στιγμές της ζωής σας.

Πληροφορίες “%”

Θέα θάλασσα - Βουνό
Κέντρο Άφησσου - Πηλίου
Ησυχία

Κρατηση on line

Μπορείς να ακούσεις τα κύματα που αγγίζουν την αμμουδιά.
Μπορείς να ακούσεις το μελωδικό κελαϊδισμό των σπουργιτών.
Μπορείς να δεις την Ανατολή και την Δύση ηλίου από το ίδιο σημείο.
Μπορείς να δεις την θάλασσα.
Μπορείς να αγγίξεις την αμμουδιά.
Μπορείς να νιώσεις πρίγκιπας.
Μπορείς να μυρίσεις το αλάτι
σε ένα τόσο παραδεισένιο τοπίο
Μπορείς να μεγαλώσεις και την οικογένεια!!!

Κάνε κράτηση τώρα